Infrastruktur

CPX Oppsamlingstanker 1250-6000 liter og sandbeholdere 75–500 liter

Produktsortimentet Infrastruktur består delvis av nedgravbare oppsamlingstanker samt tilhørende forhøyningshalser og sandbeholdere 75–500 liter for bruk under glatte forhold.

Nedgravbare, lukkede tanker 1250–6000 liter produseres i polyeten og brukes til oppsamling av f.eks. avløpsvann, ferskvann og regnvann. Tankene brukes først og fremst som lukkede oppsamlingstanker for vakuumsystemer og andre vannsparende toaletter. Vi leverer lukkede tanker til VA- og VVS-bransjen, men også til selskaper innen vannrensing. I tillegg til lukkede tanker leverer vi forhøyningshalser tilpasset for fast installasjonsdybde samt en justerbar teleskophals. Blant øvrig tilbehør finnes også en trådløs nivåalarm.

CPX sandbeholdere er en serie beholdere for oppbevaring av sand eller salt. Sandbeholderne fås i fire størrelser 75, 150, 300 og 500 liter. Samtlige av CPX sandbeholderne er utstyrt med beslag for å kunne låse beholderen med hengelås. Beholderne kan også brukes til oppbevaring av annet enn sand eller salt. Hvorfor ikke bruke dem som puter på utemøbler eller som oppbevaringsboks for leker eller sportsutstyr.

Fordi produktene produseres ved rotasjonsstøping, får produktene ingen skjøter, noe som innebærer et produkt uten svake punkt. I kombinasjon med nøye beregnede radiuser letter dette tømming og rengjøring. Ved slutten av produktets levetid er materialet gjenvinnbart. Rotasjonsstøpte produkter fungerer innen et bredt temperaturområde fra ca. -30 °C til +50 °C, ved høyere temperaturer enn 40 °C anbefaler vi at du kontakter din kontaktperson for å få ytterligere informasjon.

Polyeten kjennetegnes ved sin gode bestandighet mot så vel sure som basiske væsker og gode korrosjonsbestandighet. Produkter produseres i næringsmiddelgodkjent materiale, og de fleste produktene er testet i henhold til Normpacks regler angående migrasjon.