CPX Beholdere og -tanker 200–10000 liter konisk bunn

Rektangulære CPX-beholdere med konisk bunn er tilpasset for å håndtere viskøse produkter som sennep, majones og andre tregtflytende væsker eller tørre, frittrennende produkter. Beholderne suppleres i de fleste tilfellene med syrefast 2" eller 3" SMS-gjenge samt syrefast tankventil. Tankene kan også utstyres med PVC-ventiler. Beholderne kan stables når de er tomme.CPX-beholdere fra 800 til 1500 liter har en spesiell konstruksjon som muliggjør masseflyt og dermed gjør det enklere å tømme beholderen. Økt effektivitet oppnås ved redusert kassering, redusert behov for blanding, enkel håndtering samt at beholderen er klar til å transporteres til neste trinn i prosessen umiddelbart etter tømming. Kontakt oss, så forteller vi mer!

CPX-materialbeholder 600 liter er beregnet for lagring og transport av frittrennende, tørre produkter som granulat, pellets og tabletter. Beholderen har konisk bunn med sentrert utløp for fullstendig tømming. Beholderens rasvinkler er 45/30 grader. Beholderen kan enkelt håndteres med palleløfter/truck fra samtlige sider. Ellers kan beholderne stables på hverandre, slik at flere beholdere kan brukes til et spesifikt formål.

CPX-lagringstanker med konisk bunn er produsert i materiale med god kjemikaliebestandighet som også er godkjent for næringsmidler. Dette innebærer at de er et godt valg når man trenger en litt større beholder. Lagringstankene med konisk bunn er også et svært godt alternativ når man vil benytte seg av bunnfelling av partikler. Den 30º koniske bunnen kan enkelt utstyres med en tilkobling som muliggjør tømming av beholderen. En 600 mm manneluke er standard. Stativet lages normalt i lakkert stål, men vi kan også levere rustfrie stativer.

Vi installerer tilkoblinger, rørtrekkinger og andre spesialtilpasninger for samtlige av disse produktene. Den ferdige beholderen er da klar for installering direkte fra transport.

Nedlasting

CAD-filer krever innlogging