Industri

CPX Beholdere og tanker fra 14 til 15000 liter

Vi har et bredt sortiment som standard. Disse fås som åpne, lukkede, sylindriske og rektangulære, en del med konisk bunn. Om du likevel ikke skulle finne en som passer, kan vi produsere etter mål. Til beholderne og tankene fås også et stort utvalg av tilbehør, som tilkoblinger, koblinger, ventiler, pumper, omrørere, rør, vogner, stativer, utlufting m.m.

CPX-beholdere og -tanker produseres hovedsakelig i PE og PP. De brukes bl.a. til lagring, blanding og dosering av så vel sure som basiske væsker, se videre bestandighetslisten. Vi leverer til VA/VVS, prosess-, legemiddel-, næringsmiddel- samt kjemisk industri.

Vi tilbyr et høyt servicenivå med korte leveringstider der vi monterer tilkoblinger og tilbehør etter ønske. Alt for at tanken skal være klar til for å settes i drift umiddelbart etter levering. Produksjonen skjer i henhold til gjeldende normer, og i henhold til ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004. Sveising utføres i henhold til SS-EN 13067. Samtlige beholdere er produsert i næringsmiddelgodkjent materiale og er testet og sertifisert i henhold til Normpack.

Beholderne har ingen skjøter og er lette å rengjøre. Bare gjenvinnbare materialer benyttes.  Produktene tåler temperaturer fra ca. -30 °C til +50 °C, ved temperaturer over 40 °C ber vi deg ta kontakt med oss for å få råd. Beholderne er som standard naturelle, men kan også bestilles i svart utførelse.

Finn din tank